MagyarEnglish
Kukorica saláta zöldborsóval

Kukorica saláta zöldborsóval

A zöldpaprikát és a paradicsompaprikát karikára vágjuk, és tálba tesszük. Hozzáadjuk a zöldborsót, a kukoricát és a megpárolt gombát. Összekeverjük az ecettel, olajjal, sóval, borssal és hűtőbe tesszük....

tovább
Zöldborsós halsaláta

Zöldborsós halsaláta

Keverőedénybe tesszük a porcukorral, mustárral, fehérborral, sóval, finomra vágott zöldpetrezselyemmel ízesített és elkevert majonézt, majd belekeverjük a leszűrt zöldborsókonzervet és a kockára vágott,...

tovább
Kanászpecsenye

Kanászpecsenye

A sertéstarját 5 szeletre vágjuk, sóval, borssal fűszerezzük, és forró zsírban megsütjük. A kockára vágott füstölt szalonnát kiolvasztjuk, megpirítjuk benne a karikára vágott vöröshagymát, majd hozzáadjuk...

tovább
Szatmári töltött flekken

Szatmári töltött flekken

A sertéstarját 12 db-ra szeleteljük és kiverjük, sózzuk, borsozzuk. A sonkát és a gombát felaprítjuk, összekeverjük a zöldborsóval és a felvert tojásokkal, petrezselyem zölddel ízesítjük. Az előkészített...

tovább
Terefere csirke

Terefere csirke

A csirkét feldaraboljuk. A vaj egy részével kikenünk egy jénai tálat, belerakjuk a húsdarabokat. A felkarikázott kolbászt rászórjuk a csirkére, sózzuk és meghintjük a fűszerekkel. Tetejére rakjuk a...

tovább
Sertésérmék szabolcsi módra

Sertésérmék szabolcsi módra

A sertéscombból 3 dkg-os érméket szeletelünk, kiverjük, majd sózzuk és kevés zsírban natúran lesütjük. A füstölt szalonnát és a sonkát kockára vágjuk, hagymás zsíron megpirítjuk. Összekeverjük a natúr...

tovább